Υπάρχει ζωή μετά τα αφεντικά;

 

 Εφημερίδα των Συντακτών, 28-29 Σεπτεμβρίου 2013

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Χρυσή Μίτρα

   

Σε μονομαχία κάλεσε τον καθολικό αρχιεπίσκοπο ο καλός Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ώστε να αποδειχθεί η ποιότητα του αγιασμού που παράγει το κάθε δόγμα. Σύμφωνα με τους όρους της μονομαχίας, ο Σεραφείμ και ο αντίπαλός του καθολικός Αρχιεπίσκοπος Ν. Φώσκολος θα αντλήσουν νερό από την ίδια βρύση, θα το ευλογήσουν και κατόπιν θα σφραγίσει ο καθένας το δικό του αγίασμα για ένα μήνα. Οταν ανοιχτούν θα διαπιστωθεί, «όχι λογικώς αλλά υπερφυσικώς, ποιος είναι ο αληθής χριστιανισμός», αφού ο αγιασμός της Ορθοδοξίας θα ευωδιάζει, ενώ ο αγιασμός των καθολικών «θα όζει φρικωδώς». Και αυτά εφόσον ο εκλαμπρότατος κ. Φώσκολος (γράφει ο Πειραιώς) δεν προσθέσει αλάτι εις το υπ” αυτόν αγιασμένο νερό.

 

Αγαπητοί αναγνώστες, θα έχετε διαπιστώσει ότι στην παρούσα στήλη καταχωρούνται κείμενα μεταφυσικών και ταξικών ερευνών με σκοπό την παραχάραξη νομισμάτων. Και από την προηγούμενη πρόταση μόνο τη λέξη «ταξικών» αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε με βεβαιότητα, εμείς και η εποχή μας. Παραμένουμε ασφαλείς εντός των πλαισίων της (της εποχής μας). Οσοι την ξεπέρασαν, χρειάστηκε να περιμένουν σε εξαιρετικά άβολα καταλύματα. Για τούτο ο γράφων πληροφορήθηκε με ανακούφιση την περί αγιασμού πρόκληση του λαμπρού ιεράρχη Πειραιώς, επειδή μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε ορισμένες πτυχές των μεταφυσικών θρησκευτικών και ψυχικών μας προβληματισμών.

 

Ισως έχουν παρέλθει οι χρόνοι εκείνοι κατά τους οποίους ο αγαθός λευίτης με τη συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής κατέθετε μηνύσεις εναντίον θιάσων και θεατρικών παραστάσεων! Οπως μας αποκάλυψε ο ίδιος ο Σεραφείμ, οι δήθεν ναζιστές του Μιχαλολιάκου στην πραγματικότητα είναι κοινοί σιωνιστές. Αλλά και ο Χίτλερ, σύμφωνα με τον φωτισμένο ιεράρχη, είναι (ήταν) όργανο του παγκόσμιου σιωνισμού. «Χρηματοδοτήθηκε από την περίφημη οικογένεια Ρότσιλντ με μοναδικό σκοπό να πείσει τους Εβραίους να φύγουν από την Ευρώπη και να κατέβουν στο Ισραήλ για να συστήσουν τη νέα αυτοκρατορία».

 

Μετά από αυτά, οι γενναίοι άνδρες του Μιχαλολιάκου κατηγόρησαν και αυτοί ως σιωνιστή τον Σεραφείμ και οι δρόμοι τους χώρισαν, όπως συνέβη στους Τζέκιλ και Χάιντ.

 

Εντούτοις, και κατά την εκτίμηση της στήλης, η ανακοίνωση-πρόκληση του αγίου πατρός έχει τόση κοσμοϊστορική σημασία όση και η ανακάλυψη των μικροβίων από τον Λουδοβίκο Παστέρ. Αλλά η εφαρμογή της παστερίωσης, που εφηύρε ο Γάλλος (και καθολικός το θρήσκευμα), απαιτεί στρατιές ειδικών, ενέργεια, εγκαταστάσεις, μνημόνια και τον κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο ειδών υγιεινής, καθ” ήν στιγμήν ο αγιασμός του θεοφιλεστάτου αρκεί για την πλήρη και μόνιμη ασηψία οιουδήποτε αναλώσιμου, υγειονομικού ενδιαφέροντος. Προτείνουμε, δηλαδή, ο αγιασμός των υδάτων που επιτελεί ο Πειραιώς επικαλούμενος την Αγία Τριάδα να επεκταθεί και στα γάλατα, τα κρέατα, τα ψάρια, τα κρασιά και επί παντός εδώδιμου ή αποικιακού. Η ευεργετική επίδραση της εν λόγω ιερουργίας επί των βρώσιμων αγαθών επί της ελληνικής οικονομίας και της δημόσιας υγείας αναμένεται ανυπολόγιστη, παράλληλα με την αιώνια ευγνωμοσύνη προς τον άγιο Σεραφείμ, που θα μνημονεύεται εσαεί υπό τον τίτλο Μητροπολίτης Πειραιώς αλιπάστων, κατεψυγμένων και σαλαμούρας.

 

Αλλά ο κίνδυνος εμφιλοχωρεί. Το σωματίδιο του Θεού διά του οποίου ο Σεραφείμ αποστειρώνει τα τρόφιμα δυνατόν να αποκωδικοποιήσουν και να κατοχυρώσουν ως ιδιοκτησία τους οι καραδοκούντες Σιωνιστές της «Μοσάντο» – κίνδυνο που ασφαλώς γνωρίζει ο ποιμενάρχης όπως γνωρίζει ο Τσακ Νόρις πού κάνει διακοπές το ρεύμα!

 

Οσο για μας, ευχαριστούμε θερμά τον Αγιο Πατέρα. Χάρη σ” αυτόν εξασφαλίσαμε για άλλη μια φορά τα προς το ζην, εάν εξαιρέσουμε τα χρήματα.