Γελοιογραφίες προεπαναστατικής περιόδου   

 

Θα είχαμε επιλέξει τον ισάξια ελπιδοφόρο τίτλο "Αμμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρονες" αλλά απερρίφθη επειδή εξαιτίας του θα ακολουθούσε σειρά γελοιογραφιών του είδους: "εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης", "των εχθρών τα φουσάτα περάσαν" και "ζήτω το έθνος, ζήτωσαν οι βασιλείς".
Ως εκ τούτου και προκειμένου να διατηρηθεί το κλίμα αισιοδοξίας που ακολουθεί τις επαναστατικές εξελίξεις και εν γνώσει της θεωρίας των άκρων, προωθούμε μέσω της ιδιαιτερότητός μας το καλλιτεχνικό πρότζεκτ "πηγάδα του Μελιγαλά" με ανάδοχο τον Μπάμπη Βωβό, επιλέγουμε τα κονσερβοκούτια υπερίτη παραγωγής SIEMENS και χρηματοδοτούμε τα στρατόπεδα Γκούλαγκ κατασκευής "Άκτωρος". Τα στοιχεία στη διάθεση του κοινού.
Θα είχαμε επιλέξει τον ισάξια ελπιδοφόρο τίτλο "Αμμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρονες" αλλά απερρίφθη επειδή εξαιτίας του θα ακολουθούσε σειρά γελοιογραφιών του είδους: "εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης", "των εχθρών τα φουσάτα περάσαν" και "ζήτω το έθνος, ζήτωσαν οι βασιλείς".  Ως εκ τούτου και προκειμένου να διατηρηθεί το κλίμα αισιοδοξίας που ακολουθεί τις επαναστατικές εξελίξεις και εν γνώσει της θεωρίας των άκρων, προωθούμε μέσω της ιδιαιτερότητός μας το καλλιτεχνικό πρότζεκτ "πηγάδα του Μελιγαλά" με ανάδοχο τον Μπάμπη Βωβό, επιλέγουμε τα κονσερβοκούτια υπερίτη παραγωγής SIEMENS και χρηματοδοτούμε τα στρατόπεδα Γκούλαγκ κατασκευής "Άκτωρος". Τα στοιχεία στη διάθεση του κοινού.